Gazi Mahallesi Kombi Servisi

Gazi Mahallesi Kombi Servisi

Arızalı kombiyi tamir ettirmek için Sultangazi Gazi Mahallesinde kombi tamircisi mi arıyorusunuz? Size en yakın kombi tamir ustası olarak çalışan ve uygun fiyata kombi tamiri, bakımı ile onarımı yapan Gazi Mahallesi kombi servisi ile yaptırmanız mümkün.

Gazi Mahallesi, Zübeyde Hanım Mahallesi ve 75. Yıl bölgelerine kombi teknik servis hizmeti sunan firmamız ile her marka kombi tamirini yaptıramanız mümkün. Kombi de meyadana gelen arızaları aynı gün içerisinde yaptırmak için bizim gibi hızlı çalışan bir servis ile çalışmalısınız. Bizler Gazi Mahallesi kombi teknik servis çalışanları olarak kombi de meydan agelen her arızayı tamir etmekteyiz. Siz de kombi tamir ve bakımının hemen yapılmasını isterseniz Gazi kombi servisi ile 0533 418 69 80 numarasından iletişime geçebilirsiniz.

Sultangazi Gazi Kombi Teknik Servisi: Kombi Tamiri ve Bakımı

Kombi, 3 farklı güç ile çalışan önemli ürünlerdir. Gaz, elektrik ve su ile çalıştığından dolayı tehlikeli ve çok tehlikeli sınıfında yer almaktadır. Bu nedenle kombiniz bozulduğunda içini açmamalı ve kombi tamir ustasını aramalısınız. Bizler Gazi'de kombi tamir ustası olarak çalışan Gazi kombi tamircisiyiz. Kombi tamirini ve bakımını yapmaya tam yetkiliyiz. Bütün servis çalışanlarımız da myk-4 gaz yakıcı cihazlar servitikası vardır. Bu sadece müşterilerimizi koruyor ve Gazi Mahallesi kombi servisi olarak çalışanlarımızın yanlış bir şeyler yapmasını engellemiş oluyoruz.

Kombi tamirini yaparken mutlaka güvenliği elden bırakmamalıyız. Fazla atık gazın dışarı atılması ve diğer sorunların önüne geçmek için Gazi kombi servisi çalışanlarımız oldukça deneyimlidir. İşte Gazi Mahallesi kombi teknik serviste tamiri yapılan bazı kombi parçaları;

Akış Şalteri tamiri
Ateşleme Elektrodu tamiri
ByPass Diyafram tamiri
Doldurma Musluğu tamiri
Kombi Kalerüfer ve Sıcak Su Düğmesi tamiri
Elektronik Kart (Anakart) tamiri
Emniyet Ventili tamiri
Eşanjör tamiri
Plakalı Eşanjör tamiri
Baca Fan tamiri
Gaz Valfi (Gaz Armatörü-Gaz Grubu) tamiri
Genleşme Tankı (İmbisat Deposu) tamiri
Gösterge (Manometre) tamiri
Hava Prujörü tamiri
Üç Yollu Vana tamiri
Kılcal Boru tamiri
NTC (Sensör) tamiri
Pompa tamiri
Prosestat tamiri
Swich tamiri
Basınç Sondası tamiri
Tamir Takımı (Üç Yollu Vana) tamiri
Tribün tamiri
kombi Kart Tamiri

Petek Temizliği: Gazi Mahallesi Petek Temizleme Servisi

Tesisatın kirli olması üzerine kombinizden yüksek verim almanız imkansızdır. Böyle bir durumda hemen kombi bakımı ve petek tesisat temizliği yapan yerleri aramalısınız. Gazi mahallesi petek temizleme servisi ve kombi servisi olarak düzenli bir şekidle petek bakımını gerçekleştirmekteyiz. Peteklerin tamamen açıldığından emin oluyor ve bunları yaparken de tesisat temizliğine son derece güveniyoruz. 

Petek temizliği yaptırırken aynı zaman da kombi bakımını da yaptırmanız yararınıza olacaktır. Çünkü Gazi Mahallesi kombi servisi firmamıza petek temizleme için randevu oluşturduğunuz da kombi bakımını da yapgtırmak istemeniz ile yüksek indirim almış olacaksınız. Bu sayede kombi bakımını da neredeyse bedava yaptırmış olacaksınız. Tesisat yıkama, petek temizliği ve diğer işlemleriniz için Gazi mahallesi kombi servisinden randevu alınız.

İletişim

Arızalı kombiyi yaptırmak için Sultangazi Gazi Mahallesi ve çevresinde ikamet ediyor olmanız yeterli. Gazi kombi servisinin 0533 418 69 80 numaralı telefonunu aradığınız da size kombi tamiri, arıza, bakım, onarım ve petek temizleme için yardımcı olabiliriz.